Na trajektu za Hvar u prikolici prevozio tigra, posada za to uopće nije znala

13. srpnja 2021. Autor: prigorski.hr Zanimljivosti Na trajektu za Hvar u prikolici prevozio tigra, posada za to uopće nije znala

foto: Facebook


Na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je fotografija snimljena na trajektu Jadrolinije za Hvar na kojoj se vidi kako netko prevozi tigra u kamionu pokrivenom ceradom, pišu vijesti.hr.

Jadrolinija je odgovorila na upit Dalmatinskog portala pod kojim okolnostima su ukrcali tigra na trajekt te što sve treba imati za takvu vrst prijevoza.

“Jadroliniji nije bio prijavljen prijevoz životinje već osobnog vozila s prikolicom. Članovi posade nisu dužni pregledavati sadržaj prikolice, ukoliko nije prijavljen prijevoz opasnih tvari i sl., a kako bi provjerili poštuju li se svi sigurnosni protokoli”, odgovorili su iz Jadrolinije.

Dalmatinski portal neslužbeno doznaje da posada trajekta uopće nije znala da prevozi tigra. Vlasnik ih je na pola kanala pitao je li može dignuti ceradu na prikolici da ‘beštija’ dobije malo zraka. Kada su digli ceradu, imali su što i vidjeti.

Facebook Comments