Mladež DVD-a Draganovec boravila u Kampu vatrogasne mladeži u Fažani

19. kolovoza 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Mladež DVD-a Draganovec boravila u Kampu vatrogasne mladeži u Fažani


Pripadnici mladeži DVD-a Draganovec, njih 10, uz voditeljice Nikolinu Pajski, Marselu Nemec i Lanu Baniček, sudjelovali su u 26. Kampu vatrogasne mladeži HVZ-a u Fažani zajedno s još petero DVD-a iz cijele Hrvatske: DVD Piškorevci, DVD Čaglin, DVD Grdanjci, DVD Krapinske Toplice i DVD Delnice.

Osmu smjenu, koja je trajala od 9. do 16. kolovoza, vodili su Josip Kozina (zapovjednik smjene) i Tomislav Horvat (voditelj Kampa), a u radu je sudjelovalo 76 pripadnika vatrogasne mladeži i 18 voditelja.

– Kamp je jedno vrlo zanimljivo i lijepo mjesto, u kojem uz puno druženja, zabave i kroz igru, mladež uči osnove vatrogastva, vatrogasne vježbe, ali uz to i o redu i čistoći. Svaki dan bio je ispunjen aktivnostima određenim Pravilnikom i Programom rada – rekla je Nikola Pajski, jedna od voditeljica mladeži DVD-a Draganovec.

dvd draganovec kamp (9)

Svi su aktivno sudjelovali i uključili se u organizaciju i provedbu aktivnosti što je zaista bilo lijepo vidjeti i iskusiti.

– Osobno najveću sreću donijelo mi je zadovoljstvo naše mladeži DVD-a Draganovec koji se slažu da nagodinu vrijedi ponovo doći sudjelovati i obnoviti poznanstva koja su stekli u Kampu. Neki od njih već su razmijenili kontakte kako bi se mogli družiti preko društvenih mreža ili računalnih igrica, a osim ove uspješne socijalizacije mogu reći da su stekli puno znanja i u mnogočemu drugom, od sporta do vatrogasnih vježbi, te dobili jedno lijepo životno iskustvo koje će zasigurno dugo pamtiti – zaključila je Nikolina Pajski.

dvd draganovec kamp (20) dvd draganovec kamp (19) dvd draganovec kamp (18) dvd draganovec kamp (17) dvd draganovec kamp (16) dvd draganovec kamp (15) dvd draganovec kamp (14) dvd draganovec kamp (13) dvd draganovec kamp (12) dvd draganovec kamp (11) dvd draganovec kamp (10) dvd draganovec kamp (8) dvd draganovec kamp (7) dvd draganovec kamp (6) dvd draganovec kamp (5) dvd draganovec kamp (1) dvd draganovec kamp (21)

Facebook Comments


[ssba]