Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije: ‘Idemo dalje!’

25. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Kultura & Turizam Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije: ‘Idemo dalje!’


Na ovom smo mjestu pred tri mjeseca oglasili poziv i najavu regionalnog izbora Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije.

Iz poznatih razloga morali smo privremeno odustati i odgoditi sve pripreme i najavljene termine, ali nismo odustali! Kako je i ovu, četvrtu za redom godinu, organizatorica i direktorica Izbora je Marinela Kilić, vlasnica butika LuLei iz Križevaca, ovdje nam preostaje jedino ponoviti njen poziv:

Drage djevojke, nastavljamo s prijavama za ovogodišnji izbor Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije. Ako imate između 18 i 27 godine, vesele ste, volite se družiti, sklapati nova prijateljstva, javite nam se. Očekuje vas jedno nezaboravno iskustvo, a uz to i osvajanje vrijednih nagrada. Prijave na mail: [email protected], Facebook profil: Marinela Kilić. Ako ste se već na prvi poziv u veljači prijavile, nema potreba da se ponovo javljate, direkcija će vas kontaktirati kako bismo vašu prijavu potvrdili.

Kako smo još u vraćanju na ‘novo normalno’ te pomalo i na ‘staro normalno’, svakodnevno dobivamo nove upute i preporuke, pa ćemo vas o kalendaru izbora obavijestiti kada budu utvrđeni svi datumi.

Kao i proteklih godina, vaš portal Prigorski.hr u stopu će pratiti naše ljepotice od prvog castinga u njihovoj borbi za krunu najljepše.

(zb)

Facebook Comments