MISS SUPRANATIONAL GRADA ZAGREBA I ZAGREBAČKE ŽUPANIJE 2020. Tko je bio u publici, a tko iza kulisa

11. rujna 2020. Autor: prigorski.hr Kultura & Turizam MISS SUPRANATIONAL GRADA ZAGREBA I ZAGREBAČKE ŽUPANIJE 2020. Tko je bio u publici, a tko iza kulisa

foto: Zdenko Balog


U uvjetima ‘novog normalnog’ na izboru Miss Supranational Grada Zagreba i Zagrebačke županije, broj gledatelja bio je drastično ograničen, te su iz toga razloga mnogi koji bi se u četvrtak našli zajedno s natjecateljicama, nisu bili u mogućnosti osobno prisustvovati i dati na taj način podršku događaju.

Ipak, podrška nije izostala, što je i omogućilo da se ovaj izbor u sadašnjim okolnostima ipak održi. Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić, vlasnice licence:

– Zahvalne smo na podršci svima koji su ostali uz nas i koji su večeras bili s nama, kao i onima koji nažalost nisu mogli večeras biti i osobno ovdje. Posebno smo zahvalne gradonačelniku Milanu Bandiću koji nas podržava iz godine u godinu, a ako nije u mogućnosti osobno prisustvovati izboru, redovito je tu njegov predstavnik. Večeras je s nama gđa. Katarina Milković, zamjenica pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje.

Večeras ovdje pozdravljamo magistru glume Miu Begović, fotomodel godine 2013. Anu Batarelo, Ladu Szabo-Kajfež, dr. Matiju Miletića, dr Borisa Močinića,kao i Sašu Prahina vlasnik zlatarnice Prahin.

Pogledajte u videu djelić glazbenog programa.

Kao i uvijek, večeras je s nama Danijela Mišar, predstavnica visoke škole ASPIRA, te Ivana Petrović, koja će cijelu godinu brinuti i pripremati državnu predstavnicu u La Coullise za svjetski izbor. Te naravno, prošlogodišnja pobjednica izbora Miss Supranational Grada Zagreba i Zagrebačke županije, Helena Krnetić, koja je ujedno i aktualna Miss Supranational Hrvatske. Naša posebna zahvalnost ide voditeljskom paru, koji se već sjajno uhodao u ovoj ulozi, Davoru Gariću i Vjekoslavi Bach Vasić.

Bile su ovdje dizajnerice i modne kreatorice, te sve ostale koje su se pobrinule da djevojke blistaju na svaki način, o čemu ćemo govoriti u posebnom foto-izvještaju o izboru, a u publici se našlo i zanosnih i manje znanih ljepotica, od kojih neke pamtimo sa prošlogodišnjih izbora.

Možda se negdje u zadnjim redovima skrivaju i djevojke koje još skupljaju hrabrost da se prijave u nekoj od sljedećih sezona?

miss miss1 miss2 miss3 miss4 miss5 miss6 miss7 miss8 miss10 miss11 miss12 miss13 miss14 miss15 miss16 miss17 miss18 miss19 miss20 miss21 miss22 miss23 miss25 miss26 miss27 miss28 miss29 miss31 miss32 miss33 miss34 miss35 miss39 miss40 miss41 miss42 miss24

Zdenko Balog/prigorski.hr