Martina Mak nakon ‘nestalog’ Krezića odbačena i od zagrebačkog poduzetnika Željka Tokića

3. svibnja 2021. Autor: prigorski.hr Vijesti Martina Mak nakon ‘nestalog’ Krezića odbačena i od zagrebačkog poduzetnika Željka Tokića

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL


Nakon što je nešto više od dva tjedna u nacionalnim i lokalnim medijima odjeknula vijest kako se bivša voditeljica Gradskih bazena i direktorica Koprivničkog poduzetnika, Martina Mak pridružila poduzetniku i kandidatu za gradonačelnika Grada Zagreba Željku Tokiću na lokalnim izborima i to kao pretendent na funkciju zamjenice gradonačelnika, od toga kako se čini ipak neće biti ništa.

Kako doznajemo, Mak više nije u krugu najbližih suradnika ovog zagrebačkog biznismena. Podsjetimo, kako je stanovita Mak prije samo godinu dana započela i svoju poslovnu avanturu s ‘nestalim’ poduzetnikom Kristijanom Krezićem, o čemu smo pisali OVDJE, čiji se trag prije par mjeseci u potpunosti izgubio, a o njegovim najavljenim investicijama koprivnička gradska uprava više ne želi pričati.

Na službenoj kandidacijskoj listi Željka Tokića umjesto Mak osvanula su dva nova imena, tako će za njegove zamjenice ići Brunela Marija Rajilić i Tena Tuzla.

Pokušali smo doznati što se to dogodilo u odnosu nezavisnog kandidata Tokića i Martine Mak, ali ni Tokić ni Mak nisu htjeli komentirati ovu zavrzlamu.

Facebook Comments