MAESTRALNO Potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić kritizirao potez bivše predsjednice koja je pokazala srednji prst Škori, dok HSS-ovka Kristina Škoda stoji iza njega

19. lipnja 2020. Autor: prigorski.hr Kolumne MAESTRALNO Potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić kritizirao potez bivše predsjednice koja je pokazala srednji prst Škori, dok HSS-ovka Kristina Škoda stoji iza njega


Dok je danas u Križevcima RESTART koalicija predstavila izbornu listu za 2. izbornu jedinicu, potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić osvrnuo se i na srednji prst, koji je u znak bunta protiv izjava Miroslava Škore o pobačaju, pokazala bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Ostojić je istaknuo kako se u SDP-u neće baviti tim stilom, već će biti proaktivni.

– Žena je ženama podrška, mi to pokazujemo stalno. Neka se ugledaju na SDP i na Restart koaliciju. Mi imamo 50 posto žena, 50 posto muškaraca i to je najbolja poruka – kazao je Ostojić te dodao.

– Mi smo jedan drugom podrška. Srednji prst nećemo pokazati, to nije naš nivo. To je nivo istog tog legla iz kojeg je izašao Škoro i Kolinda, a to je HDZ – kazao je.

U izjavi Ostojića ne bi bilo ništa problematično da iza njega nije stajala HSS-ovka Kristina Škoda Vajdić, koja je zauzela 12. mjesto na koalicijskoj listi i baš jučer pokazala srednji prst u znak podrške ženama.

Možda bi nas to iznenadilo da se radi o nekoj ozbiljnoj stranci, ali s obzirom na nedavne događaje i masovni odlazak članova iz HSS-a, ova situacija nas ipak nije toliko začudila.

mm/prigorski.hr

Facebook Comments