Koprivnički Komunlac ovog petka slavi 61. rođendan i daruje besplatni parking, kupanje, predstavu i još štošta

24. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Koprivnički Komunlac ovog petka slavi 61. rođendan i daruje besplatni parking, kupanje, predstavu i još štošta


U petak, 26. travnja koprivnički Komunalac će obilježit svoju 61. godišnjicu. Tom prilikom je za sve građane pripremio nekoliko pogodnosti koje mogu iskoristiti.

Ispred Upravne zgrade Komunalca dijelit će se cvjetne sadnice i promotivno pakiranje DomKa od 3 kilograma svim korisnicima koji izvrše uplatu na šalteru Komunalca u vremenu od 7 do 14 sati. Po jednoj izvršenoj uplati za usluge Komunalca korisnik će dobiti bon u vrijednosti od 10 kuna te sadnice i DomKo u istoj vrijednosti.

Također, svim građanima i posjetiteljima osiguran je besplatan parking – dnevna parkirna karta na svim javnim parkiralištima pod upravljanjem Komunalca. Uz to, za sve posjetitelje osigurano je besplatno kupanje na Gradskim bazenima Cerine u vremenu od 10 do 12 sati.

No, već sutra sutra, 25. travnja, u 18 sati u Domu mladih će se održati besplatna dječja kazališna predstava edukativnog karaktera „Bibi i Bubi“.

prigorski.hr

Facebook Comments