Kampanja HTZ-a na društvenim mrežama ostvarila 30 milijuna impresija

23. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Kultura & Turizam Kampanja HTZ-a na društvenim mrežama ostvarila 30 milijuna impresija


Kampanja koju je Hrvatska turistička zajednica provela na društvenim mrežama „Croatia Full of New Beginnings“ na 15 inozemnih tržišta s ciljem zadržavanja vidljivosti i prisutnosti Hrvatske kao turističke destinacije, postigla je svega u mjesec dana odlične promotivne rezultate ostvarivši preko 30 milijuna impresija, dok se ukupan broj interakcija korisnika s oglasima popeo na više od 2 milijuna.

„Rezultati kampanje na društvenim mrežama potvrđuju kako su naši brojni pratitelji itekako željni novih putovanja i dolaska u Hrvatsku. U ovim je trenucima ključno zadržavanje vidljivosti Hrvatske na inozemnim tržištima, ali i povoljne epidemiološke situacije kako bi naša zemlja i ove godine bila percipirana kao sigurno turističko odredište“, istaknuo je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Dodao je kako s tim ciljem na devet tržišta uskoro kreće provedba zasebne promotivne kampanje „Safe stay in Croatia“, dok će se glavne pozivne kampanje provoditi tijekom proljeća ovisno o epidemiološkoj situaciji na svakom pojedinom tržištu.

Facebook Comments