Mamuze i Pixel pokrenuli su novi program naziva Sve strane Koprivnice.

Cilj ovog programa  jest davanje prostora Koprivničancima ili onima koji se tako osjećaju te otvaranje pitanja suvremene kulture, civilnog društva te društvenog i kulturnog života u Koprivnici na izravan način i uz interakciju s publikom.

Od mainstreama do „rubne” kulturne scene kojoj je Pixel često bio utočište, od glazbe i glume do gospodarstva, geografije i sporta – u ovom programu ograničenja teme ne postoje!

-Svakog mjeseca ugostit ćemo nekog od naših sugrađanki ili sugrađana pa ćemo se tako nakon druženja s Romanom Pavlišom – Gelato sestrom, Annom Moor, Manom Wander, podružiti kroz ugodan razgovor i poneko iznenađenje za goste iz publike s rukometašicama RK Podravka Vegete Jovanom Risović i Korinom Karlovčan. Ako se pitate o čemu bi pričali, odgovor je stvarno lagan, o sportu, o rukometu, o tekmama, treninzima, atmosferi između navijača i naših rukometašica, slatkim malim tajnama ili ritualima…ne možemo baš sve prije početka otkriti. – poručuje  Dragana Pandža, radijska voditeljica i novinarka Radija Glas Podravine

Program će se održati 18. travnja u 20 sati u Pixelu, ulaz je slobodan, a prije i nakon razgovora zainteresirani građani će se moći podružiti ne samo s našim gošćama već i s njihovim suigračicama koje su najavile svoj dolazak.

Razgovor će voditi Dragana Pandža.

prigorski.hr