Gradska udruga umirovljenika grada Vrbovca: Ugled stečen radom

26. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Gradska udruga umirovljenika grada Vrbovca: Ugled stečen radom


Izvršni odbor Gradske udruge umirovljenika grada Vrbovca prigodom analize rada u proteklome razdoblju, istaknuo je da su ostvareni mnogobrojni rezultati u radu.

-Sve što radimo, činimo za dobrobit svih umirovljenika koji žive i djeluju na području grada Vrbovca -ističe Ankica Pavičić, predsjednica Gradske udruge umirovljenika.

Gradska udruga umirovljenika Vrbovec uživa ugled u Zajednici udruga umirovljenika Zagrebačke županije. Ugled je stekla svojim radom, a posebno se istakla u organiziranju u četiri navrata Susreta umirovljenika Zagrebačke županije.

Izvršni je odbor informiran i o predstojećim aktivnostima, a riječ je o organiziranju hodočašća u Mariju Bistricu 11. svibnja te o održavanju Republičkih susreta umirovljenika 21. svibnja na Bundeku u Zagrebu.

Županijskih susreti umirovljenika Zagrebačke županije održat će se 15. i 16. lipnja u Velikoj Gorici. Na susretima će sudjelovati i ekipe Gradske udruge umirovljenika Vrbovca te Mješoviti pjevački zbor.

Gradska udruga umirovljenika grada Vrbovca danas broji 536 članova, iako ovdje živi i djeluje daleko veći broj umirovljenika. Valjat će učiniti više napora da se što više umirovljenika uključi u rad Gradske udruge, a to se može jedino atraktivnijim sadržajima kao što su organiziranje plesnih večeri i druženja te izlete i posjeta kazalištima u Zagrebu.

U Izvršni su odbor kooptirani: Ana Bakar (zadužena za organiziranje posjete kazalištima), Milica Petek ( voditeljica Mješovitog pjevačkog zbora), Ivan Kučan i Marica Octenjak-kuma, dok je u Nadzorni odbor kooptirana Vlasta Lisičak.

Dragan Vicković/prigorski.hr

Facebook Comments