Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj reagirao je na tvrdnje Dejana Jaića i Stjepana Grošanića, vijećnika Gradskog vijeća grada Vrbovca da bi smeće iz Dugog Sela moglo završiti u njihovom gradu, o čemu smo pisali OVDJE.

– Zadnjih mjeseci očito je da su vrbovečki Bandićevci najviše od svih ‘doma’ na temi smeća. Nakon kaj su prvi najavili namjeru dovođenja zelinskog smeća u Vrbovec, sad su pioniri na još jednom području i prvi najavljuju da bi u Vrbovcu moglo završiti i smeće iz Dugog Sela.

Meni je to prvi glas i očito je da oni o tome znaju puno, puno više od mene – kazao je i napomenuo kako mu se sve to čini kao klasična pila naopako.

– HDZ-ova Vlada, čiji je važan dio i stranka Milana Bandića, gura zelinsko smeće u Vrbovec. Bandićevci i HDZ-ovci su sad u panici i pokušavaju priču prebaciti na mene. Gospodo obratite se svojim predsjednicima stranaka – Milanu Bandiću i Andreju Plenkoviću i njima poručite nek maknu smeće iz Zeline i Dugog Sela od Vrbovca. To vam je prava adresa – zaključio je ne naglasio kako laži novih Bandićevaca, Jaića i Grošanića, o tome da se sastajao po zelinskim birtijama s gradonačelnikom Zeline i direktorom fonda neće komentirati jer jednostavno ne znam što bi rekao osim da je to najprostija laž.

prigorski.hr