Društvo Naša djeca Čazma pokrenulo je projekt pod nazivom Više od ljeta. Cilj projekta je ljetovanje djece s područja grada Čazme koja tijekom godine aktivno sudjeluju u izvanškolskim aktivnostima kroz udruge, klubove i društva čiji su članovi.

Grad Čazma financijski podupire ovogodišnji projekt. Novac koji će biti uplaćen na račun Društva nakon današnjeg potpisivanja ugovora o financiranju projekata ZA OPĆE DOBRO, smanjit će punu cijenu ljetovanja, te će djeca imati priliku ljetovali u Hostelu Bjelovar u Novom Vinodolskom od 28. lipnja do 3. srpnja. u što je uključen prijevoz, pet punih pansiona i uživancija u društvu vršnjaka. Moguće je ljetovanje za 75 djece i pet odraslih voditelja.

Puna cijena ljetovanja za pet dana, po djetetu iznosi 700 kuna što uključuje prijevoz, doručak, ručak, marendu i večeru. O svim detaljima roditelji će biti informirani na zajedničkom roditeljskom sastanku. Također ćemo o svemu službeno obavijestiti predstavnike udruga, klubova i društava. Na ljetovanje su pozvana djeca članovi udruga i sportskih klubova osnovnoškolskog uzrasta. Na ljetovanje može ići sedamdeset i petero djece i petero voditelja. 

– Napominjemo da još uvijek ne znamo rezultate natječaja Uniqua osiguranja na koji smo također prijavili ovaj projekt, te ako ostvarimo dodatna financijska sredstva, cijena ljetovanja može biti znatno manja ili besplatna, što nam je krajnji cilj – kazali su u Društvu.

prigorski.hr