Gotovo 400 turističkih usluga i doživljaja dostupnih po 50 posto nižim cijenama

15. listopada 2020. Autor: prigorski.hr Kultura & Turizam Gotovo 400 turističkih usluga i doživljaja dostupnih po 50 posto nižim cijenama


Turističke usluge i doživljaji u sklopu zajedničkog projekta Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice „Tjedan odmora vrijedan“, od sutra pa sve do 25. listopada, dostupne su po minimalno 50 posto povoljnijim cijenama.

Tako svi hrvatski građani, ali i inozemni gosti koji će se u tom razdoblju nalaziti u Hrvatskoj, po atraktivnim cijenama mogu doživjeti i iskusiti gotovo 400 različitih turističkih usluga u svim dijelovima Hrvatske koje se dostupne na portalu „Tjedan odmora vrijedan“.

Cilj projekta Tjedan odmora vrijedan je povećanje turističkog prometa u razdobljima pred i posezone, kao i daljnji razvoj domaćeg turizma.

Turisti će kroz ovu akciju imati priliku posjetiti različite dijelove Hrvatske uz 50 posto povoljnije cijene za brojne turističke proizvode i usluge, od smještaja, prijevoza, kulturnih, povijesnih, prirodnih znamenitosti i turističkih atrakcija pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

Više informacija, kao i izjave ministrice turizma i sporta Nikoline Brnjac, direktora Hrvatske turističke zajednice Kristjana Staničića, ravnatelja NP Plitvička jezera Tomislava Kovačevića te drugih subjekata uključenih u projekt možete pronaći u privitku u priopćenju.