[FOTO] Županijska komora HGK Koprivničko-križevačke županije proslavila 25 godina rada

23. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno [FOTO] Županijska komora HGK Koprivničko-križevačke županije proslavila 25 godina rada

Foto: G. Obran


Županijska komora HGK Koprivničko-križevačke županije danas je obilježila 25 godina rada. U povodu toga, organizirano je bilo druženje u Koprivnici u Podravkinom Štaglju.

Predsjednik Županijske gospodarske komore, ujedno i predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar istaknuo je kako mu je drago što je upravo on na čelnom mjestu Komore koja slavi četvrt stoljeća uspješnog rada.

– Koliko će biti jako županijsko gospodarstvo, toliko će biti lijepo živjeti u ovim krajevima. Mislim da to treba biti glavna misija svih nas koji radimo u gospodarstvu županije – kazao je i dodao kako će sa većim standardom i više žitelja ovog kraja htjeti ovdje ostajati. Na njega se nadovezao župan Darko Koren koji je istaknuo važnost komore.

– Komora je integralni dio sustava gospodarstva i svih pratećih institucija koje djeluju na prostoru Koprivničko-križevačke županije. Nezaobilazna je u organiziranju svih važnijih gospodarskih događaja i otvaranju svih bitnih tema koje su specifičnost ovog prostora, ali i općenito gospodarstva Republike Hrvatske.

go/prigorski.hr

Facebook Comments