[FOTO] Više stotina građana danas na glavnom koprivničkom trgu provjeravalo svoje zdravlje

27. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno [FOTO] Više stotina građana danas na glavnom koprivničkom trgu provjeravalo svoje zdravlje


Svi zainteresirani građani, danas su u centru Koprivnice mogli provjeriti zdravlje u Belupovoj akciji „Živimo za zdravlje“. Ovo je 13. puta na kako je ova akcija organizirana na glavnom koprivničkom trgu. U akciji je sudjelovalo više stotina građana koji su strpljivo čekali kako bi izmjerili svoje zdravlje.

Belupo je ove godine svojim sugrađanima nudio mogućnost da kroz mini ordinacije izmjere krvni tlak, očni tlak, razinu triglicerida, ali i razinu šećera u krvi, procjenjivao se i rizik na osteoporozu te se provelo testiranje na hepatitis c. U Belupovom ljekarničkom savjetovalištu i ove je godine pažnja bila usmjerena na disanje jer je disanje osnovna potreba svakog organizma i bez disanja nema života, a naši farmaceuti marljivo su mjerili koliko kisika dobiva pojedinac te kakav je protok zraka u plućima Podravki i Podravaca.

Od ove godine, novost je bilo i Belupovo nutricionističko savjetovalište koje je dobilo svoje novo ruho te je bilo pretvoreno u mini ordinaciju koju su posjetitelji vrlo rado posjećivali te u njoj dobivali informacije o indeksu tjelesne mase, detaljnoj analizi sastava tijela, ali i nezaobilazno savjetovanje o zdravoj i pravilnoj prehrani.
Iz Belupa su poručili kako su zadovoljni odazivom građana

– Belupo je zajedno sa svojim sugrađanima još jednom pokazao da postoji nešto više, a to je prijateljstvo, povjerenje, nesebično pomaganje i zajedništvo u očuvanju zdravlja svih nas, do godine živimo za zdravlje punim plućima – poručili su iz Belupa.

prigorski.hr

Facebook Comments