[FOTO/VIDEO] Danijela Martinović predstavila “Neopisivo” i “Šalabahter života”

11. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Kultura & Turizam [FOTO/VIDEO] Danijela Martinović predstavila “Neopisivo” i “Šalabahter života”


Danijelu Martinović, poznata hrvatska pjevačica u srijedu je na stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice Fran Galović Koprivnica predstavila svoje dvije knjige. Danijela se koprivničkoj publici predstavila knjigama “Neopisivo” i “Šalabahter života”.

– Nikad nisam mislila, čak ni sanjala da ću ikada predstavljati vlastite zbirke poezije, Kao javna osoba godinama nisam imala priliku izraziti se do kraja. Ono što sam doživljavala kao stvarno, nikada nije dolazilo do krajnjeg čitatelja i to me jako počelo frustrirati – istaknula je na predstavljanju svoje knjige Danijela.

Dodala je kako to što je vidjela sa strane uopće nije bila ona te kako se s vremenom počela doživljavati kao nestvaran lik.

– Percepcija mene bila je kao jedna mala vrckava plavušica koja ne zna zbrojiti dva i dva. S tim se nisam mogla pomiriti te sam prestala gledati i čitati što se piše od mene – kazala je Danijela te dodala kako je u tom trenutku svog života prolazila kroz teško razdoblje te se odlučila posvetiti pisanju.

-Nemojte me samo pitati zašto jer ni sama ne znam. Kada sam vidjela kako me to iscjeljuje. zaljubila sam se u pisanje – naglasila je Danijela.

Dodajmo kako obje knjige objavljuje MEDIA BAR iz Zagreba, izdavačka kuća Nevena Kepeskog. Urednik oba izdanja je Gordan Zečić, a dizajnerica Vesna Veselić.

 

 

Facebook Comments