Članove Udruge umirovljenika Općine Farkaševac sreli smo danas na farkaševačkom ribnjaku u pripremama za roštiljanje i za natjecanje u roštiljanju.

Umirovljenici iz navedene Udruge dijele roštilj posjetiteljima već od podneva, a nama su otkrili poneke male tajne velikih majstora roštilja. Kako smo uživali u svakom zalogaju pečenog mesa koji se topi u ustima, toplo preporučamo da posjetite manifestaciju “Ljeto u Farkaševcu”, u sklopu koje se održava događaj te se uvjerite u bogatu gastronomsku ponudu koja se ovdje nudi. To je prava rapsodija okusa i mirisa.

Uz  angažman na manifestaciji “Ljeto u Farkaševcu”, udruga farkaševačkih umirovljenika vrlo je aktivna u svom djelovanju. Osnovana je u studenome 2019. ova udruga broji 107 članova, koji svoje umirovljeničke dane uljepšavaju druženjem na različitim izletima. Kako nam je rekao predsjednik Udruge Nikola Horvat, umirovljenici su organizirali jednodnevni izlet na more 9. srpnja, a spremaju se opet već sljedećeg vikenda 23. srpnja. U planu im je posjetiti Nacionalno Svetište Majke Božje Bistričke i Svetište Predragocjene Krvi Kristove u Ludbregu, a vrlo su ponosni i na svoje sudjelovanje na Sportskim igrama umirovljenika.

PRO_3919 PRO_3921 PRO_3925PRO_3927