Talent show koprivničke Gimnazije Fran Galović održan je po sedmi puta ovog vikenda u Koprivnici. U dvorani Doma mladih mnogobrojna publika mogla je uživati u izvedbama talentiranih srednjoškolaca.

Titulom najbolje ove godine okitila se gimnazijalka Sara Forjan, koja je vrhunski izvela pjesmu „Utjeha“ Ivane Kindl. Drugo mjesto osvojili su gimnazijalci Dorotea Čvagić i Eric Vidović u zajedničkom nastupu s učenicom Srednje glazbene škole Varaždin Anett Glavak s pjesmom „Lean On“, a treća je bila srednjoškolka Sarah Posavec koja je otpjevala pjesmu „Jedina“.

Nagradu za najoriginalniju interpretaciju dobio je Vokalni sastav Srednje škole, a najbolji umjetnički dojam ostavile su Nensi Glavnik i Dorotea Čvagić originalnom plesnom koreografijom. Nagradu za najbolje autorsko djelo dobio je Patrik Ivačić za film „Mamac“, a priznanje za najbolji nastup i glas publike osvojio je Šimun Benedikt Kopričanec, učenik Osnovne škole “Đuro Ester”, s pjesmom „Lastavice“.  Nagradu za najoriginalniju izvedbu dobio je Leonardo Ivačić za svoj instrumental, a posebnu nagradu žirija osvojile su Kristina Crnković i Marija Gracija Lucić pjesmom „Carry“.

Mlade talentirane izvođače pozdravim govorima podržali su ravnatelj Gimnazije „Fran Galović“ Vjekoslav Robotić, koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić te zamjenik župana Koprivničko – križevačke županije Ratimir Ljubić.

prigorski.hr