[FOTO] Komunalac u povodu 61. rođendana svojim korisnicima dijelio sadnice cvijeća i kompost

26. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno [FOTO] Komunalac u povodu 61. rođendana svojim korisnicima dijelio sadnice cvijeća i kompost


Komunalac Koprivnica danas je proslavio 61. godinu postojanja. U povodu tog velikog jubileja ispred Upravne zgrade podijeljene su brojne cvjetne sadnice svim korisnicima usluga koji su danas obavili uplatu na šalteru.

Osim sadnica, svaki je korisnik dobio bon u vrijednosti 10 kuna i promotivno pakiranje Domka, prvoklasnog komposta, novog proizvoda Komunalca. Svim korisnicima i posjetiteljima Komunalac je za svoj rođendan na javnim parkiralištima kojima upravlja osigurao cjelodnevno besplatno parkiranje, a veći dio dana osigurano je i besplatno kupanje na Gradskim bazenima Cerine.

– Ova akcija je super, trebalo bi biti više ovakvih akcija. I druge ovakve firme trebale bi ovakve akcije imati. To je super stvar, uvijek je lijepo nekaj dobiti, i lijepo je da barem na jedan jedna firma kao što je Komunalac misli na svoje korisnike. Sve firme imaju rođendane, ali nitko se ne sjeti svojih korisnika – kazali su Štefanija i Dražen Kučan jedni od korisnika usluga Komunalca.

prigorski.hr

Facebook Comments