[FOTO] Doznali smo sve detalje o izboru Miss Supranational dijaspore 2020.

2. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Kultura & Turizam [FOTO] Doznali smo sve detalje o izboru Miss Supranational dijaspore 2020.


.lasnice licence, Tamara Roglić i Sanja Bjedov, izražavaju poseban ponos, jer izbor dijaspore rade zajedno sa najboljim managementomiz Njemačke, koji inače organizira koncerte za najpoznatije glazbenike, naše i strane.

– Uskoro, na izbor Miss Supranational Zagreba 2020.  dolazi i glavni direktor i organizator izbora Miss Supranational Dijaspore, koji će biti u žiriju, te tom prilikom osobno reći sve o spektaklu koji se priprema. Izbor  će se održati u Njemačkoj, u Münchenu, i to 9.05.2020., u prekrasnoj  dvorani  MUSIK  PALAST  HALLE –  MÜNCHEN, u samom centru Münchena, koja prima više od tisuću ljudi – kazale su.

Proteklih godina, 2017. – 2019., izbor Miss Supranational Dijaspore održavan je u Beču, što je bilo sjajno. Ipak, na ovaj izbor odazivale su se kandidatkinje iz Austrije, te iznimno dijelova Njemačke u blizini austrijske granice. Nadamo se da će izbor u Münchenu privući i kandidatkinje iz Njemačke i Švicarske, te naravno, naše ljepotice iz Austrije.

 

– Spektakularan izbor Miss Supranational Dijaspore 2020. svojim će nastupom začiniti Crvena jabuka, dugogodišnji bend za sve generacije i za odličan štimung uz nebrojene vječne hitove. No tu je naravno i prelijepa Lidija Bačić čiji svaki nastup jamči odličan štimung i veselu zabavu. Kroz program će voditi Davor Garić, a sve će pratiti i Z1 televizija sa voditeljicom Vjekoslavom Bach. Te naravno, vaš portal Prigorski.hr, kao medijski pokrovitelj Miss Supranational.Naravno, očekuje se prisustvo i drugih hrvatskih medija, a dolazak najavljuju i mnoge posznate osobe iz javnog života – pojasnile su.

Kako će se izbor održati u svibnju, kao posljednji regionalni izbor usred neposrednih priprema za veliki finalni izbor Miss Supranational Hrvatske, početkom lipnja, kada budu poznate i sve ostale finalistice, neće nedostajati napetosti. Jer ovim izborom popis putnica za veliki finale bit će zaključen. Podsjetimo se i prošle tri Miss Supranational Dijaspore:

Ena Čorić, prva Miss Supranational hrvatske dijaspore, izbor je održan u Beču 2017.

Tihana Babij, ujedno je postala i Miss Suprantaional Hrvatske 2018.

Amalia Zagorčak, izabrana na Hrvatskom balu u Beču 2. ožujka 2019.

A koja će djevojka postati Miss Supranational Dijaspore 2020, doznat ćemo u Münchenu,  na velikom spektaklu u subotu 9. svibnja 2020.  neposrednoprije finalnog izbora za  Miss Supranational  Hrvatske 2020.

zb/prigorski.hr

Facebook Comments