[FOTO] Brkovi snimili spot za novu pjesmu na području TZ područja „Dravski peski“

3. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Kultura & Turizam [FOTO] Brkovi snimili spot za novu pjesmu na području TZ područja „Dravski peski“


Popularni Brkovi snimili su spot za pjesmu „Otvorena cesta“ na Peskima koji se nalaze između Kloštra Podravskog i Kalinovca. Ova pjesma nalazi se na njihovom novom albumu pod nazivom „Brkovi su da se vole“.

– Naša „pustinja“ postala je sve prepoznatljivija i drago nam je da su je izabrali snimanje svojegan spota. To će sasvim sigurno doprinijeti na promocije samih Peskov, ali i ostale turističke ponude naše turističke zajednice. Gledajući broj pregleda koje grupa „Brkovi“ imaju na svojim spotovima, sigurno je da će i ova pjesma imati velik broj pregleda, a samim time i naši „Peski“ – kazali su iz Turističke zajednice.

Zahvalili su se svima koji su sudjelovali u organizaciji snimanja ovoga spota, a posebno grupi „Brkovi“ što su izabrali ovu lokaciju.

Podsjetimo,na Peskima sniman spot za pjesmu „Nismo uzalud ovom cestom hodali“ koju su u duetu izveli Kim Verson i Bojan Jambrošić, ali i film „General“.