[FOTO] Bregovci održali akciju “Zelena čistka” u povodu Dana planeta Zemlje

15. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno [FOTO] Bregovci održali akciju “Zelena čistka” u povodu Dana planeta Zemlje


“Zelena čistka” povodom Dana planeta Zemlje održana je jučer na prostoru Općine Koprivnički Bregi. Akciju je organiziralo Lovačko društvo “Zec” iz Koprivničkih Bregi, u suradnji s Općinom Koprivnički Bregi i Osnovnom školom Koprivnički Bregi.

Uz veliku pomoć 30-ak učenica i učenika Osnovne škole, uspješno je odrađena akcija čišćenja prirode na više lokacija u općini, koja postaje tradicionalna aktivnost povodom Dana planeta Zemlje. Poslije akcije vrijedni članovi Lovačkog društva “Zec” počastili su sve sudionike finim ručkom, te se nastavilo ugodno druženje u njihovim prostorijama.

– Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u akciji, a mještane naše općine pozivamo da budu savjesni i da ne bacaju otpad u prirodu, već da ga razvrstavaju i predaju sukladno naputcima Općine i partnera za zbrinjavanje otpada, firme Komunalac – naglasili su iz Općine, te su pozvali mještane da koriste i sve dodatne mogućnosti za odlaganje otpada koje imaju na raspolaganju (npr. mobilno fiksno reciklažno dvorište).

prigorski.hr

Facebook Comments