Dogovoreno osnivanje Vijeća za prevenciju za područje općina Sveti Petar Orehovec i Gornja Rijeka

26. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Dogovoreno osnivanje Vijeća za prevenciju za područje općina Sveti Petar Orehovec i Gornja Rijeka


Dana 26. travnja 2019. godine u prostorijama Općine Sveti Petar Orehovec održan je sastanak na temu osnivanja Vijeća za prevenciju Općina Sveti Petar Orehovec i Gornja Rijeka. Na sastanku su bili prisutni  načelnik PP Križevci, Ivan Pukec, pomoćnik načelnika PP Križevci, Krešimir Sokač, načelnik Općine Sveti Petar Orehovec Franjo Poljak, zamjenik  načelnika Dragutin Hendelja, načelnik Općine Gornja Rijeka Darko Fištrović, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Sveti Petar Orehovec Martina Hasanec te službenice Jedinstvenog upravnog odjela Anita Peklić i Emanuela Kranjec.

Na sastanku je dogovoreno osnivanje Vijeća za prevenciju u koje će se predložiti 3 člana iz svake Općine i 2 člana iz policijske postaje. Sastanak je ujedno iskorišten i da predstavnici PP Križevci prezentiraju stanje sigurnosti i predlože održavanje sastanka najmanje dva puta godišnje na kojem će se raspravljati o očuvanju i povećanju razine sigurnosti, povećanju kvalitete življena, sprečavanju kriminaliteta i uklanjanju negativnih pojavnosti.

prigorski.hr

Facebook Comments