Pokušao sam odgovoriti Marka Livaju od odluke da napusti reprezentaciju, još je jednom reagirao na slučaj sa svojim napadačem izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

“Žao mi je što je došlo do ove situacije, ostali smo bez važnog igrača za Ligu nacija. Nažalost, do toga je doveo jedan izolirani incident koji je trajao minutu ili dvije. Mi smo preko glasnogovornika osudili, a i ja osuđujem, svako vrijeđanje igrača hrvatske reprezentacije. To sam puno puta rekao, nismo to zavrijedili i za svaku je osudu. Razgovarao sam s Markom nakon toga, pogodilo ga je i razumijem ga“, još se jednom na sve osvrnuo izbornik Dalić.

„Pokušao sam ga odgovoriti od odluke da napusti reprezentaciju, ali nažalost nisam uspio i zbog toga mi je žao. Razumijem ga i podržao sam ga, kao što sam podržao sve igrače u njihovim prijašnjim odlukama. Ovo što se dešava nakon toga je jedna velika igra, stvari se hoće vratiti na početak kao što je bilo prije šest, sedam godina. Ja se kao izbornik u to neću uvući, niti igrači reprezentacije. Za nas je ta priča gotova. Vi znate moj stav, Hrvatska je iznad svih nas i za Hrvatsku moraš puno toga izdržati“.