Izjava dana
takekwondo1

Četiri medalje za članove Taekwondo kluba Radnik

Pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović održan je 19. Jastreb Open – Kup veleposlanika Republike Koreje.

Taekwondo klub “Radnik” Križevci tradicionalni je sudionik na ovom najbrojnijem međunarodnom turniru, a ove godine je nastupio s 21 članom kluba. Taekwondo klub Jastreb i Taekwondo klub Radnik dugi niz godina surađuju i zajedno nastupaju na turnirima. Veliki organizacijski angažman Jastreb Opena dala je Tamara Pradegan sedmi dan, te na prekrasnoj ceremoniji otvaranja s brojnim izvođačima. TK Radnik nastupio je u dvije kategorije, Kick i borbe u uzrastima kadeta i juniora.

takekwondo2

Zlatnim odličjem okitio se Matej Habdija (kad-61kg), srebrna je bila Melani Habdija (kadetkinje-44kg), a broncom su se okitili Vanesa Ledinski (kadetkinje-33kg) i Luka Turčan (kad-33kg).
takekwondo3
Od ostalih članova u borbama nastupali su Emanuel Antolić, Filip Kušec, Adrian Sokač, Jakob Martinović, Lara Bošković, Lorena Kresojević, Melanie Vrhovec i Toni Rasonja, dok su u disciplini Kick nastupali Ijan Lendl, Luka Brezovec, Marko Međeral, Mihael Nerendić, Mihael Nikolić, Patrik Harča, Petra Šoštarić i Teo Turčan.
Njihovi trener su Damir Međeral, Zoran Jandroković, Ivan Jelenčić i Karlo Šimonek.
takekwondo4
Sljedećeg vikenda TKD Radnik nastupa u Njemačkom Sindelfingenu na međunarodnom natjecanju “Park Pokal”.
prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

izbori rh

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Križevaca poziva građane da iskoriste pravo i u nedjelju izađu na izbore

U nedjelju se u Križevcima održavaju izbori za članove vijeća Gradskih četvrti i Mjesnih odbora. …

unnamed

U utorak multimedijsko predavanje Kon-tiki Nevenke Romanić Kristensen

Gradska knjižnica „Franjo Marković“ Križevci, Udruga P.O.i.N.T. i Pinklecfest u suradnji s Hrvatsko-norveškim društvom pozivaju …