BK Rotor i HPD Bil organiziraju prvomajsku biciklijadu i planinarenje na Anin vrh

25. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno BK Rotor i HPD Bil organiziraju prvomajsku biciklijadu i planinarenje na Anin vrh


BK Rotor i HPD Bilo pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže na prvomajskoj biciklijadi ili planinarenju na Anin vrh. -Kuća se nalazi na vršnom grebenu Bilogore, na raskrižju makadama Jagnjedovec, Javorovac i Gornji Mosti. Prema vlastitim mogućnostima i opremljenosti izaberite biciklijadu ili planinarenje – poručuju organizatori.

Biciklijada kreće u 9 sati sa Zrinskog trga u Koprivnici, a organizatori mole sudionike da na start dođu malo ranije. Dužina staze do samog vrha je oko 16 kilometara miješane podloge (asfalt, makadam). Što se tiče plak planinarenja, polazak je u 8.30 ispred Društvenog doma u Draganovcu. Dužina kružne staze, uspon/silazak je oko 14 kilometara, a trasa će ići asfaltom, šumskim stazama i makadamom. Organizatori planiraju kako bi vrijeme potrebno za uspon trebalo biti oko 2 sata.

Od opreme bilo bi dobro ponijeti odjeću prema vremenskim uvjetima, čvrste cipele, vodu i hranu prema potrebama, malu dekicu za livadu za slučaj da nestane mjesta za sjedenje, (lopta, frizbi, badminton). Predviđeno vrijeme dolaska na planinarsku kuću „Anin vrh“ je oko 11 sati, zadržavanje na kući do 2 sata, povratak na mjesto polaska oko 15 sati.

prigorski.hr

Facebook Comments