Ovog ponedjeljka glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije posjetio je sretni dobitnik iz Bjelovara koji je sedam dana ranije osvojio Jackpot ne pogodivši niti jedan broj u igri Sve ili Ništa.

„Nemam neke određene brojeve koje igram, niti neki posebni sistem. Obično ih sam križam i to budu potpuno nasumični brojevi“ opisao je dobitnik.

Ovakav način igranja pokazao se sretnim za vjernog igrača Hrvatske Lutrije koji često odigra i Loto 6, Loto 7 te Eurojackpot: „Uvijek sam u dobrim odnosima s vašim prodavačicama, pa mi je tako i ugodno i
zabavno uplatiti loto na mom uobičajenom mjestu“ priznao je.

Da će nastaviti igrati kao i do sada, siguran je, a trenutak kad je saznao za dobitak ostat će mu u dugom i lijepom sjećanju: „Otvorio sam teletekst i polako provjeravao rezultate. Kada sam shvatio da nisam pogodio niti jedan broj, rasplakao sam se od sreće! Onda sam vijest podijelio s obitelji pa su i oni plakali skupa sa mnom“ rekao je sretni dobitnik. Da će jednog dana dočekati suze radosnice uvijek se nadao: „U tajnosti sam vjerovao u dobitak, ali znate, tko igra taj se može i nadati“ zaključio je sretni dobitnik.

“Podsjećamo kako se u igri Sve ili Ništa u svakom kolu izvlači 11 brojeva od njih 22, a Jackpot se osvaja u slučaju da pogodite svih jedanaest brojeva, ali i u slučaju kad promašite svih jedanaest brojeva. Izvlačenje igre Sve ili Ništa održava se svaki dan u 19 h, a Jackpot iznosi 80.000,00 eura”, rekli su iz Hrvatske Lutrije.