Besplatne bilježnice osigurane svim osnovnoškolcima na području obuhvata u projektu Aglomeracija Koprivnica

7. rujna 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Besplatne bilježnice osigurane svim osnovnoškolcima na području obuhvata u projektu Aglomeracija Koprivnica


Povodom početka nove školske godine, direktor Koprivničkih voda Zdravko Petras sa zamjenicom Sandrom Sinjeri obišao je OŠ „Fran Koncelak“ Drnje, OŠ „Mihovil Pavlek Miškina“ Đelekovec, OŠ Koprivnički Bregi i OŠ „Andrije Palmovića“ Rasinja te podijelio besplatne bilježnice svim osnovnoškolcima s logom projekta Aglomeracije Koprivnica koje su osigurane kroz promidžbu i vidljivost u projektu.

Direktor je ukratko učenicima i ravnateljima na jednostavan način objasnio važnost poduzeća Koprivničke vode u ekološkom ciklusu vode u prirodi, te je predstavio projekt Aglomeracija Koprivnica, njegovu važnost u pogledu zaštite vodnih resursa i općenito zaštite okoliša planiranom izgradnjom novih 100 km kanalizacijskih cjevovoda i 30 km novih vodoopskrbnih cjevovoda.

Ravnateljice i ravnatelji osnovnih škola Sonja Vuljak, Karolina Vidović, Krunoslav Belaj i Ivan Pikivača iskazali su svoju zahvalnost na dostavljenim bilježnicama, zadovoljstvo što će i općinska naselja dobiti kanalizacijsku mrežu na koju će se priključiti i njihove školske zgrade, te da će pokušati prenijeti djeci osnovne informacije o svrsi i ciljevima projekta u ekološkom pogledu.

radne bilježnice aglomeracija (3) radne bilježnice aglomeracija (2)


[ssba]