Aleksandra Bukovčan upozorila je u utorak na probleme u Domovinskom pokretu. Naime, otkako je Miroslav Škoro napustio pa se vratio na mjesto predsjednika stranke, sve je više ‘klanova’ i maniri ‘mi ili oni’.

Njen status prenosimo u cijelosti.Dragi administratori županijskih, gradskih i općinskih facebook stranica!
Od početka listopada 2020. godine administratorica sam sljedećih facebook stranica:

1. DP Koprivničko-križevačke županije
2. DP grada Koprivnice
3. DP grada Đurđevca
4. DP općine Rasinja
5. DP općine Sokolovac

Aktivno sam radila i objavljivala sve u vezi stranke sve do jučerašnjeg dana kada sam shvatila da posljednju objavu gospodina Miroslava Škore nisam mogla podijeliti na stranice.

Pitate se zašto?

Pa eto jednostavno, neka gospoda iz trenutnog vrha stranke su odlučila, bez da me obavijeste jer to im očito nije manira, ukloniti me sa svih mjesta administratora.

Očito je da im smetaju moje objave o gospodinu Miroslavu Škori i što su sve te objave veoma čitane i viđene od mnogih ljudi, pogotovo zadnjih dana.

Smeta ih što sam u nedjelju kontaktirala sva predsjedništva u Koprivničko-križevačkoj županiji gdje su mi svi potvrdili jednoglasno podršku gospodinu Miroslavu Škori.

E pa draga gospodo, ako vas mogu tako nazvati jer gospoda se tako ne ponašaju, mogli ste se barem udostojiti kontaktirati me, a ne na takav primitivan i nekorektan način maknut me. Mogli ste se barem zahvaliti i reći višak ste.

Po kojem se to modelu radi ?

Ovo je presedan koji još nije viđen.

To mi je hvala za sve ove mjesece rada na stranicama, i ne samo to, za sva moja zalaganja za dobrobit stranke od prvog dana kad sam se učlanila.

Vi dobro znate i vjerujem da ste informirani da unatoč tome što nisam tajnica županijske podružnice ipak sam sve poslove unutar županije radila, bila u koordinaciji triju županija i da dalje ne nabrajam… Svjesna sam i znam da sam nekima smetala i smetam radi svoje prošlosti, ali vjerujte poštenija sam i moralnija od većine vas, ljudi me vole i to vas boli.

Mene boli ovaj vaš podli čin, a nije jedini koji je napravljen prema meni, nemojte molim vas da krenem i ja javno pričat o nekim stvarima, a vjerujte u međuvremenu znam sve. Dosta je bilo blaćenja. Ima mnogo pitanja na koje bi i članstvo Koprivničko-križevačke županije htjelo znati odgovor, kao na primjer:

Zašto ste nam tajili i improvizirali da postoji predsjedništvo podružnice pod vodstvom Karla (Posavca, op.a.), a čovjek je u 3 mjesecu podnesao ostavku?

Hoće li unatoč tome u srijedu 18. 08. 2021. biti itko iz Koprivničko-križevačke županije pozvan na sjednicu odbora? Zašto ste podmetnuli moje ime u jednu istragu gdje sam pozvana kod kriminalističkog inspektora na razgovor, a ni kriva ni dužna? Intervjui???

Neću ih više odbijat radi vas sigurno, tako da dragi mediji dobrodošli ste sa bilo kakvim pitanjem na koje ću vam rado odgovoriti.

P.S. Dragi administratori ostalih facebook stranica Domovinskog pokreta koji ste na strani Miroslava Škore, budite spremni da se to možda desi i vama.