Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin ove subote organizira 18. Obrtnički ulični sajam na kojem će svoje proizvode izložiti dvadesetak obrtnika, a pokrovitelj manifestacije i ovoga je puta Grad Varaždin, objavljeno je u srijedu.

Na tom tradicionalnom obrtničkom uličnom sajmu obrtnici će prezentirati rad svojih vrijednih ruku, pa će Sajam ponovo biti bogat ponudom.

Na štandovima na Franjevačkom trgu obrtnici će se predstaviti i posjetiteljima ponuditi suvenire, ručno rađeni nakit, proizvode od ručno tkanog platna, licitarske proizvode, igračke izrađene od pamučnog konca, mirisne svijeće, ekološku kozmetiku, proizvode od drva, ručno pletene torbe, proizvode od buče i mnoštvo drugih proizvoda.

Posjetitelji će imati priliku vidjeti i dvadesetak oldtimer automobila u vlasništvu članova Oldtimer kluba Međimurje iz Čakovca, a za dobru atmosferu pobrinut će se Tamburaški sastav Taliri.

„Pozivam sve da ove subote na Obrtničkom uličnom sajmu pogledaju radove vrijednih ruku naših obrtnika, da uživaju u bogatoj ponudi i da kupnjom njihovih proizvoda podrže lokalnu proizvodnju, koja je iznimno važna za održiv razvoj zajednice”, poručio je predsjednik Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin, Vladimir Bais.

Ponudu Sajma posjetitelji će moći razgledati od 8 do 13 sati.