Nastup Baby Lasagne bit će jedan od vrhunaca ovogodišnjeg Špancirfesta, koncert će se održati u utorak u 21 sat na velikoj pozornici podno bedema Starog grada, no sa špancirerima će se družiti već od 10 sati u dvorištu Vile Bedeković.

U Varaždinu je u prva tri dana 26. Špancirfesta boravilo više od 100 tisuća posjetitelja, pa organizatori spominju i obaranje lanjskog rekorda, a gradska Turistička zajednica objavila je da je sve spremno za nastup ovogodišnjeg headlinera Baby Lasagne.

Nastup Baby Lasagne bit će jedan od vrhunaca ovogodišnjeg festivala koji posjetiteljima nudi 500 programa, 200 glazbenih sadržaja i 80 performansa te cijeli niz sadržaja za male špancirere.

Marko Purišić, popularni Baby Lasagna, koncert će održati u utorak od 21 sat, no sa špancirerima će se družiti već od 10 sati u dvorištu Vile Bedeković. Predstavit će slikovnicu ‘Baby Lasagna i mačak Stipe – Veliko prijateljstvo’, a uz njega će biti i autor teksta i ilustracija Igor Jurilj.

Nakon kratke promocije, sve do 11:30 najmlađi špancireri moći će se fotografirati s Markom i kupiti svoj primjerak slikovnice. Za fotografiranje će biti zadužen službeni fotograf Špancirfesta, a fotografije će biti dostupne putem QR koda koji će biti istaknuti na lokaciji promocije.

Baš kao i za preostalih devet koncerata na glavnoj festivalskoj pozornici, ulaz na koncert Baby Lasagne je besplatan.

Atmosferu uoči koncerta Baby Lasagne zagrijat će mladi varaždinski bend Dodger Atrfool kojima u utorak izlazi i prvi samostalni album pod nazivom ‘Dobri ljudi’, a svoj nastup počinju u 20 sati.