Nakon mjesec dana druženja, ove subote zatvoreno je 7. Robin ljetno kino na Nemčiću.

Robin ljetno kino na Nemčiću trebalo se održati pet subota zaredom, počevši od subote, 29. lipnja do subote 27. srpnja, no zbog najave loše vremenske prognoze, u subotu, 20. srpnja, event je bio otkazan.

Mališani su uživali u besplatnim napuhancima, igranju raznih sportsko-zabavnih igara za cijelu obitelj, likovnim radionicama te nastupima raznih izvođača i kino projekcijama. Na ovogodišnjem Robin ljetnom kinu nastupali su Plesni centar Ritam, Plesni studio Mali i Veliki, učenice prof. Ane Majdak i Klaun Zvekan.

Ovu već tradicionalnu manifestaciju organiziralo je Pučko otvoreno učilište Križevci koje brine za sadržajnu realizaciju, Grad Križevci kao generalni pokrovitelj koji omogućava korištenje prekrasnog prostora na Nemčiću te opremu za projiciranje filmova, Udruga KVARK koja je zadužena za tehničku podršku, a uz glavne sponzore kina Robin markete i Coca-Colu, u realizaciji projekta sudjelovali su i ostali prijatelji kina – Vindija, Filir, Ledo, Carlsberg, Podravka i Lasta.

Iz Robin marketa zahvaljuju svima koji su ih i ove godine podržali u organizaciji i realizaciji, kao i  svim posjetiteljima koji su odlučili provoditi vrijeme sa svojim najmilijima na Robin ljetnom kinu na Nemčiću.

U videu pogledajte kako je to izgledalo ove godine.