Velika završnica Sky Food Challenge projekta kojeg se primio dobro poznati dvojac iz Gastrotražilice, Miroslav Mirković i Bojan Horvat, održat će se ovog četvrtka (16. srpnja) točno u podne na Bazenima Cerine Koprivnica, a dvojac će padobranski skok izvesti u suradnji s treniranim profesionalcima iz Tandem Experti tima.

Dečki su se ozbiljno primili posla i prihvatili zadatak skidanja kila u programu Cerine Fit izazov kroz kojeg ih je vodio Luka Stanišić, iskusni trener Sportskog centra Cerine.

Teretana, plivanje, masaža i sauna postali su dio svakodnevice dečki iz Gastrotražilice, a promijenili su i prehrambene navike, sve kako bi smršavili dovoljno da skoče s padobranom i u slobodnom padu pojedu Robin Fit Sandwich koje je posebno za skok kreirao tim iz Robin trgovina.

 

Skok će se održati 16. srpnja u 12 sati na prostoru kod Bazena Cerine Koprivnica pa vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite u ovoj avanturi, a Podravkini grill majstori pobrinut će se da nam ne ostanete gladni niti žedni dok čekamo da se dvojac iz Gastrotražilice sigurno spusti na travnjak kod Bazena Cerine!

Partneri kampanje: Grad Koprivnica, Gradski bazeni Cerine, GKP Komunalac, Koprivničke vode, Podravka, Belupo, Robin trgovine i Sport Dolenec.

Rezultati vježbanja u Cerine Fit izazovu i više su nego vidljivi, a kako su se dečki snalazili u vježbama pod budnim okom trenera Luke pogledajte u videu na linku: