Filip Belić ima 33 godine, a u sociološki eksperiment “Brak na prvu” prijavila ga je sestra. Eksperti su ga spojili s Tamarom, a zgodni Zagrepčanin nema problema s iskrenošću.

Filip je sportski tip. Igra od ove sezone u Nogometnom klubu Dubrava, a večeras je odigran derbi susret 1. ŽNL Istok između Lonje i Dubrave.

Derbi je pred više od 1000 gledatelja na Gradskom stadionu u Vrbovcu završio bez pogodaka. Lonja je završila prvenstvo s jednim bodom više od Dubrave koja ima utakmicu manje i sljedeću nedjelju igra pred svojim navijačima protiv Croatije iz Nove Kapele za naslov prvaka. Filip Belić je tijekom susreta dobio neugodan udarac, ali i ozljeda ga nije zaustavila da zamotane glave odigra susret do kraja.

Gradski stadion u Vrbovcu. GLAVNI SUDAC: Matija Spudić, POMOĆNICI: Dario Aščić, Ivan Batušić, DELEGAT: Stjepan Pajač

NK LONJA: Bagarić, Ćosić, Ivoš, Severec (od 76. Forgač), Puhin (od 89. Delija), Babić, Aljinović, Forgač, Fluka, Solarić (od 60. Topalović), Tandara (od 46. Pavlić)

NK DUBRAVA: Banović, Janjić, Kotoraš, Bradić, Banović (od 67. Matejak), Belić, Beljan, Kovačko (od 80. Erić), Batarilo Ćerdić (od 62. Novosel), Čičak, Štajdohar

Dsc 4359 Dsc 4368 Dsc 4374 Dsc 4379 Dsc 4380 Dsc 4383