Najpopularniji domaći kulinarski show stiže u glavni grad! Nakon riječke avanture, ‘Večera za 5 na selu’ stiže u Zagreb!

Kulinarske vještine pri spremanju tradicionalnih delicija moći će pokazati ovotjedna zagrebačka ekipa. Nakon što je u riječkom tjednu pobjedu uzeo Mauro Benčan, Zagrepčani tek trebaju pokazati što znaju. No, jedno je već sigurno – pobjednik se nalazi među ovih pet kandidata. U ovotjednoj ‘Večeri za 5 na selu’ kuhat će krojačica i vozačica Valentina Dolinac, spremačica i odjevna tehničarka Jadranka Konjušić, magistar šumarstva Juraj Tomljanović, magistra novinarstva Maria Horvat te poduzetnik Ivan Bašić.

Valentina Dolinac ima 29 godina, radi kao taksistica i dolazi iz zagrebačkog Botinca. U ‘Večeru za 5 na selu’ prijavila se kako bi pokazala svoje kulinarske vještine drugima. Za sebe će reći da je tvrdoglava, vesela i komunikativna ljubiteljica dobre hrane, a najviše, kaže, mesa. Podrška u odluci da se prijavi na ‘Večeru za 5 na selu’ bila joj je i obitelj od koje Valentina često prima komplimente za ukusno skuhana jela!

Konkurencija će Valentini biti i Jadranka Konjušić iz Gornjeg Stupnika. Jadranka ima 48 godina i po zanimanju je spremačica. U ‘Večeru za 5 na selu’ prijavila se zbog dobre zabave, novog iskustva te uživanja u kuhanju. Komunikativna je, vesela, pozitivna i duhovita te za sebe kaže da voli sve što vole mladi. Tako uživa u čitanju dobrih knjiga, vožnji bicikla i DIY projektima. Ljubiteljica je zagorske i kontinentalne kuhinje te će vjerojatno upravo takvim jelima pokušati zadiviti svoje protukandidate.

Među damama našao se i 31-godišnji Juraj Tomljanović, magistar šumarstva iz centra Zagreba. U ‘Večeru za 5 na selu’ prijavio se jer voli kuhati te želi tu ljubav podijeliti s drugima. Za sebe će reći da je komunikativan, odgovoran i kreativan te je ljubitelj mediteranske, ali i tradicionalne kuhinje. Uz kuhanje, strast su mu putovanja te fotografija.

U ‘Večeru za 5 na selu’ ovog tjedna stiže i jedno jako poznato lice! Maria Horvat, zvijezda showa ‘Gospodin Savršeni’ kuhat će kandidatima zagrebačkog tjedna. Magistra novinarstva slobodno vrijeme provodi u teretani, a bavi se i modelingom. Sebe smatra tvrdoglavom i samozatajnom, a zbog svoje znatiželje prijavila se u kulinarski show. Marija voli mediteransku kuhinju te bi se upravo takav jelovnik mogao očekivati na njezinoj večeri. Svestrana Maria ima titulu s izbora ljepote, a bila je i najmlađa direktorica nogometnog kluba u Hrvatskoj – NK Rudeš.

A Mariji i ostatku ekipe kuhat će i 22-godišnji poduzetnik Ivan Bašić. U ‘Večeru za 5 na selu’ prijavio se jer voli nove izazove. Za sebe će reći da je komunikativan i impulzivan te vješt pregovarač. Uživa, kaže, u maratonskom seksu te wellness programima. Već je sudjelovao u RTL-ovom showu ‘Dođi, pogodi, osvoji’. Ivan ima nekoliko interesa, a među njima su u društvene mreže te moda. Za sebe će mladić reći da je modna ikona koja inspiraciju za dobitne kombinacije pronalazi u trenutku!