ŽUPANIJSKI KUP Sigečani izbacili Picoke, a Glogovčani Bratstvo, branitelj naslova Tehnika nadjačala Tomislav

28. travnja 2021. Autor: prigorski.hr Lokalni sport ŽUPANIJSKI KUP Sigečani izbacili Picoke, a Glogovčani Bratstvo, branitelj naslova Tehnika nadjačala Tomislav

Foto: Valentino Štefanek/Drava.info


U srijedu su odigrani svi preostali susreti osmine finala Županijskog nogometnog Kupa. Naime, još u utorak je odigran susret Radnika Križevci i Tomislav Radnika, a koji je završio 2:1 za Križevčane.

Branitelj naslova Tehnika Koprivnica s uvjerljivih 4:0 svladala je momčad Tomislava iz Drnja, a strijelci za Građevinare bili su Harambaša, Korenika, Lončarić i Radotović. Ferdindndovac se dalje plasirao bez borbe, budući da Panonija vodi bitku s koronavirusom.

Iznenađenje su priredili igrači Mladosti iz Sigeca, koji su iz daljnjeg natjecanja izbacili đurđevačkog trećeligaša Graničara nakon izvođenja jedanaesteraca. U regularnom dijelu rezultat je bio 2:2. Poveli su Picoki iz kaznenog udarca u 47. minuti preko Nikšića, a prednost je samo četiri minute kasnije povisio Fusić. Međutim, Sigečani se ne predaju te zaostatak smanjuje u 65. minuti Cikuš, da bi isti rezultat poravnao u 86. minuti iz kaznenog udarca. U ruletu jedanaesteraca precizniji su bili Sigečani te se plasirali u četvrtfinale.

Jedanaesterci su odlučili i susret između Prekodravca i kloštranske Mladosti. Kloštrani su poveli u 7. minuti pogotkom Matančić, ali je rezultat poravnao Sonarić u 36. minuti da bi preko Šandrovčana gosti ponovo došli u prednost u 47. minuti i dodatno je povećali preko Matančića dvije minute kasnije. U 64. minuti Posavec smanjuje na 2:3, a izjednačenje donosi Pros na samom kraju utakmice. Međutim, mirnoće je više bilo kod Mladosti koja se na kraju plasirala dalje.

Iznenađenje je priredio i Rudar u Glogovcu, koji je izbacio Bratstvo rezultatom 2:0. Susret je prekinut u 50. minuti zbog nedovoljnog broja igrača Bratstva, dok su strijelci za Rudare bili Mihelčić i Krstitović.

Imbriovečki Borac nadjačao je legradski Graničar 2:0, a strijelci su bili Oršić i Fažon. Najuvjerljiviji bio je Tehničar, koji je s čak 13:1 svladao Starigrad. Hudak je postigao 5 zgoditaka, 3 Jambrušić, dok su po jednog postigli Milek, Draguljić, Lovrek, Balaško i Vidović. Počasni zgoditak za domaće postigao je Kodrić iz kaznenog udarca.

Parovi četvrtfinala izvlače se u petak u 12 sati, a igrat će se 12. svibnja.

Radnik-Križevci – Tomislav-Radnik 2-1
Ferdinandovac – Panonija 3-0
Tehnika-Koprivnica – Tomislav D 4-0
Graničar Đ – Mladost S 2-2
Prekodravac – Mladost KP 3-3
Rudar G – Bratstvo 2-0
Borac – Graničar L 2-0
Starigrad – Tehničar 1-13

Facebook Comments