Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije potpisao je u srijedu ugovore s 11 predstavnika udruga za sufinanciranje njihovih projekata i programa iz djelatnosti gospodarstva, poljoprivrede i ruralnog razvoja u 2022. godini.

Ukupno, odobreno je sufinanciranje za 16 udruga s područja županije, za što je osigurano oko 170 tisuća kuna. Inače, unazad šest godina kroz ovakve javne natječaje odobreno je oko 1,6 milijuna kuna za pomoć udrugama.

koren

– Zadovoljstvo mi je da smo se našli ovim povodom.  Želja nam je da se i naši korisnici malo promoviraju i da se za njih čuje pa smo zato i organizirali ovo potpisivanje. Cilj je sveukupni razvoj civilnog društva i posebno nam je bitno da je to područje gospodarstva, poljoprivrede i ruralnog razvoja koje potpomažemo – kazao je župan Koren te dodao kako svi koji su dobili sredstva ove godine i dalje mogu računati na podršku Županije.

darko novotni

Ispred okupljenih predstavnika Udruga obratio se Darko Novotni, predsjednik Udruge orača Koprivničko-križevačke županije koji je napomenuo čime se sve ovih dana udruga bavi te se zahvalio za stalnu potporu Županije bez koje isto ne bi bilo moguće.

ugovori udruge koren (1) ugovori udruge koren (13) ugovori udruge koren (12) ugovori udruge koren (11) ugovori udruge koren (10) ugovori udruge koren (9) ugovori udruge koren (7) ugovori udruge koren (6) ugovori udruge koren (4) ugovori udruge koren (3) ugovori udruge koren (2)udruge ugovori koren (3) udruge ugovori koren (2)