Župan Koren o iznenadnoj smrti Zlatka Saračevića: ‘Ostavio je neizbrisiv trag u našoj sredini’

22. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Župan Koren o iznenadnoj smrti Zlatka Saračevića: ‘Ostavio je neizbrisiv trag u našoj sredini’


Župan koprivničko-križevački, Darko Koren komentirao je u ponedjeljka iznenadnu smrt Zlatka Saračevića, trenera ženskog rukometnog kluba Podravka Vegeta iz Koprivnice te jednog od legendarnih rukometaša Hrvatske.

>>> Rukometni svijet o smrti hrvatskog rukometnog velikana – Prigorski.hr

– Prije svega to je bila za sve nas šokantna informacija, da nas je napustio poznati sportski djelatnik kojeg su generacije poput mojih pamtile po velebdim sportskim rezultatima. Rekao sam da bilo tko umro u našoj sredini a da ima 59 godina već to bi izazvalo veliku tugu i žalost. Spoznaja da se radi o Zlatku Saračeviću nas sve beskrajno žalosti – kazao je.

Dodao je kako je ostavio neizbrisiv trag u našoj sredini, u Koprivnici i županiji trenirajući ženski rukometni klub Podravka te u okviru današnjeg vremena ostvario izuzetne rezultate.

– Kao čovjek ostavio je pozitivan dojam u Koprivnici i teško da ćemo vrlo skoro ponovno biti svjedoci jednog takvog prihvaćanja čovjeka koji nije iz naše sredine kao što je on.

Facebook Comments