Župan Koren: ‘Cijepio sam se prije nekoliko dana, kako sam i najavio, bez kamera’

15. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Vijesti Župan Koren: ‘Cijepio sam se prije nekoliko dana, kako sam i najavio, bez kamera’


Župan Darko Koren kazao je u ponedjeljak tijekom konferencije za medije županijskog Stožera civilne zaštite kako se cijepio prije nekoliko dana sukladno ranijoj najavi da će isto učiniti kada na njega dođe red.

No, odlučio je pojasniti kako je do samog cijepljenja došlo s obzirom na brojne slučajeve prekorednih cijepljenja koji se svakodnevno pojavljuju u medijima.

– Rekao sam i prije da ću se cijepiti kako bih pokazao da i sâm vjerujem u efikasnost cjepiva i mogu reći da nakon što su se cijepili ministri, saborski zastupnici, druge kolege župani odlučio sam da i ja prihvatim to i cijepio sam se – poručio je.

Na najavu svog zamjenika, Ratimira Ljubića, inače šefa županijskog Stožera da će se cijepiti AstraZenecom u Križevcima, našalio se kako je histerija oko cijepljenja došla do takvih apsurda da se mogu šali kako će se jedan Koprivničanac u Križevcima cijepiti AstraZenecom.

– Došli smo do toga da je postalo bitno tko će se kojim cjepivom i na kojem prostoru cijepiti. No, to je nažalost taj naš teret koji nosimo. Nadam se da ćemo kroz mjesec dana na sve to drugačije sagledavati – poručio je.

Facebook Comments