Župan Bajs o gradonačelniku Hrebaku: Sunce ga je opalilo

21. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Župan Bajs o gradonačelniku Hrebaku: Sunce ga je opalilo

Damir Špehar/PIXSELL


Na konferenciji za medije održanoj u četvrtak, bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs odgovorio je na prozivke HDZ-a i Darija Hrebaka.

Župan je rekao kako je županija dobila uvjetno mišljenje Područnog ureda Virovitica za rad u 2018. godini. -To znači da nije nađeno ništa što bi uvjetovalo negativnom mišljenju – rekao je Bajs i dodao kako se čudi bjelovarskom gradonačelniku Dariju Hrebaku.

-Bit će da je sunce danas bilo jako pa ga je opalilo. Revizijski  nalaz kad je gotov stavlja se na službenu stranicu. Kad netko govori da se netko treba ubiti, aludirajući na virovitički slučaj nestanka 17 milijuna kuna. Smatram da je to neprihvatljivo i neukusno – rekao je Bajs i u šali upitao svoju pročelnicu financija Anitu Pavičić Nekić hoće li se ubiti.

Pročelnica je odgovorila “taman posla”.

Župan je dodao kako je revizijski nalaz najduže rađen u povijesti među županijama. -Vide se gdje su novci. U gradnji Opće bolnice u Bjelovaru, vide se u petnaest škola, imamo najveći investicijski ciklus u Hrvatskoj.

Ako Đurđevcu nije problem napraviti nogometni stadion koji je već u funkciji, onda bi bilo dobro se u Bjelovaru napravi barem jedan kapitalni projekt – rekao je Bajs i poručio gradonačelniku Hrebaku neka pojasni gdje je nestalo 3 milijuna kuna iz gradskog proračuna.

 

Facebook Comments