Udruga KVARK i Klub kulture ponovo su pokazali da s pravom nose epitet centralne kulturne udruge u Križevcima, a to su pokazali jučerašnjom hit komedijom “Ocat i sin” koju su odigrali popularni Zlatan Zuhrić Zuhra i Tin Sedlar, koje je križevačka publika nerijetko  prekidala gromoglasnim pljeskom.

Desetak minuta prije početka predstave Velika dvorana Hrvatskog doma bila prepuna i doslovce se tražila karta više. U predstavi/komediji je prikazan generacijski jaz oca i sina. I dok otac predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, sin je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi. Otac je isplanirao cijeli dan, no sin ima druge planove jer se sprema na spoj. Ponosni otac koristi sve svoje moći kako bi sina pripremio na najbolji mogući način.

Pogledajte djelić atmosfere.

ocat i sin zuhra i tin sedlar01 ocat i sin zuhra i tin sedlar02 ocat i sin zuhra i tin sedlar03 ocat i sin zuhra i tin sedlar04 ocat i sin zuhra i tin sedlar05 ocat i sin zuhra i tin sedlar06 ocat i sin zuhra i tin sedlar07 ocat i sin zuhra i tin sedlar08 ocat i sin zuhra i tin sedlar09 ocat i sin zuhra i tin sedlar10 ocat i sin zuhra i tin sedlar11 ocat i sin zuhra i tin sedlar12 ocat i sin zuhra i tin sedlar13 ocat i sin zuhra i tin sedlar14 ocat i sin zuhra i tin sedlar15 ocat i sin zuhra i tin sedlar16 ocat i sin zuhra i tin sedlar17 ocat i sin zuhra i tin sedlar18 ocat i sin zuhra i tin sedlar19 ocat i sin zuhra i tin sedlar20 ocat i sin zuhra i tin sedlar21 ocat i sin zuhra i tin sedlar22 ocat i sin zuhra i tin sedlar23

prigorski.hr