Zoran Šprajc večeras će se posljednji put pojaviti u RTL Direktu, nakon što je tu emisiju vodio čak sedam godina, piše Index.hr.

“Vidimo se sutra, ali po zadnji put u ovoj emisiji. Pa svakako dođite na oproštajku”, pozvao je sinoć gledatelje na kraju Direkta.

Na Šprajcovo mjesto doći će Mojmira Pastorčić.

“Ja preuzimam RTL Direkt. Od ponedjeljka do četvrtka. I to me jako veseli. Radim u toj emisiji od početka i posvetila sam joj puno godina, puno truda da bude bolje, puno razmišljanja, ideja, živciranja i puno rada od jutra do 23 sata. Prvo vrijeme kao novinarka, a onda sam je četiri godine uređivala i svaki dan radila sa Šprajcom”, rekla je ranije.

Šprajc će i dalje nastaviti raditi na RTL-u, ali kao što je već u siječnju najavljeno, u pripremi je njegov novi projekt.

“Nakon RTL Direkta, s kojim sam postigao sve što se u televizijskoj karijeri može postići i osvojio sve što se može osvojiti, došao je red na novi programski projekt koji bi kao svojedobno i RTL Direkt trebao biti nešto potpuno drugačije u našem informativnom medijskom prostoru”, otkrio je za RTL.

“Izuzetno me veseli, ali me istodobno i prilično plaši jer je teren nepoznat i vjerojatno prepun mina, ali vrijeme je da se krene dalje i da se pomakne još jedna granica”, zaključio je.