ŽELI POMOĆI I DRUGIMA Hana iz Križevaca: ‘Ne treba ići na dijete i nikad se ne treba izgladnjivati’

10. listopada 2020. Autor: prigorski.hr Križevci ŽELI POMOĆI I DRUGIMA Hana iz Križevaca: ‘Ne treba ići na dijete i nikad se ne treba izgladnjivati’


Hana Sokač (21) iz Križevaca bila je najmlađa kandidatkinja prve sezone showa ‘Život na vagi’ prije tri godine, a mnogi su je upamtili, o čemu smo pisali OVDJE.

Na televiziji se pojavila sa 138 kilograma, kao jedva punoljetna srednjoškolka, a do finalne emisije uspjela je izgubiti solidnih 32 kilograma.

Iako se, kao i mnogi, nakon izlaska iz režima i snimanja vratila starim boljkama, uspjela je preokrenuti navike i vlastiti život, a o preobrazbi prilikom koje je izgubila 65 kilograma je govorila javno, kako bi i drugima potencijalno pomogla, piše slobodnadalmacija.hr.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Nisam imala namjeru javno objavljivati ali kaže meni sinoć @josipa.lopac da bi moglo nekome poslužiti kao motivacija, pa ako će i samo jednu osobu usmjeriti na bolji put – vrijedi pokazati najgoru varijantu sebe iz prošlosti. Nakon ŽNV kilogrami su se rapidno vratili kao i većini ostalih kandidata, no o tome se ‘ne priča’ što zbog nesigurnosti, a što zbog vođenja lažnih života na instagramu. Dvije godine nije me bilo u javnosti i svijetu društvenih mreža. U tih dvije godine radila sam na poslovnom planu, a uz to i na sebi. U godinu dana samostalno sam skinula 64 kilograma. Može se. Sve se može. Nisam tu da se uzdižem nego da i tebi pokažem da možeš. Možeš biti što god želiš, samo ustraj! 🌌 Znam, znam ovo na kraju zvuči full klišejasto ali tako je. #happiness #životnavagi #mindset

Objavu dijeli Hana Sokač (@hanasokac)

– Ne gledam na to kao nikakvo mučenje, nego na način kako ću živjeti do kraja života ako želim biti zdravija, pokretnija, zapravo najbolja varijanta same sebe – kaže Hana.

Dodala je kako ne treba ići na dijete i nikad se izgladnjivati, a ne treba si niti ograničavati hranu iz ‘prošlog života’ u potpunosti, omjer zdrave i nezdrave hrane treba biti 80%-20%.