Umjetna trava prošle godine postavljena je u Bočkovcu. Riječ je o najkvalitetnijoj pa i najskupljoj umjetnoj travi kakve još nema u Hrvatskoj, a poduzetnik Božo Stručić odlučio je pokrenuti malonogometnu ligu.

Završne su pripreme u tijeku, postavljeni su reflektori, a do kraja mjeseca će biti u funkciji svlačionice s tuševima te tribine za 600 gledatelja.

-U malonogometnoj ligi mogu se natjecati klubovi, ali i sve ekipe koje vole igrati mali nogomet. Prijaviti se može 10 igrača i prijavljeni igrači mogu igrati samo za jednu ekipu. Pravila su malonogometna i igrat će se po sustavu 5+1.

Igrat će se 2×15 minuta, a dogovoreni su i suci za cijelu ligu. Pokrenuo sam malonogometnu, amatersku ligu, gdje se mogu uključiti svi nogometaši koji nisu profesionalci. Prijave traju do kraja ožujka na broj mobitela 091/954-9219.

DSC_4787

Utakmice prvog kruga natjecanja kreću 15. travnja, a od 2. do 9. lipnja igrat će se završnica.

Igrat će se u večernjim satima, od ponedjeljka do petka pod reflektorima – rekao je Stručić i napomenuo kako će se u Bočkovcu ove godine održati i koncerti s najpoznatijim imenima hrvatske estrade.

DSC_4766DSC_4798DSC_4781DSC_4776