U Domu kulture u Đurđevcu održana je završna svečanost učenika osmih razreda, a prigodni program pripremili su učenici i njihovi razrednici.

Svečanoj priredbi, uz učenike osmih razreda, nazočili su brojni učitelji, roditelji, prijatelji te gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči.

Uz ponešto plesa, pjesme, fotografija, video uradaka, smijeha i suza, učenici 8.a, 8.b, 8.c i 8.d razreda izrazili su svoje poštovanje i zahvalnost prema učiteljima i roditeljima koji su ih zajedničkim snagama pratili i podržavali kroz njihovo osnovnoškolsko obrazovanje.

Na samome početku učenicima se obratio ravnatelj naše škole Danijel Domišljanović koji im je poželio puno uspjeha u daljnjem školovanju.

-Zahvaljujemo gradonačelniku Hrvoju Jančiju, kolegicama i kolegama, stručnim suradnicima i svim djelatnicima škole na podršci i sudjelovanju u odgoju i obrazovanju naših učenika, te roditeljima naših učenika na uspješnoj suradnji i podršci sve ove godine- rekao je ravnatelj Danijel Domišljanović.

Učenicima se obratio i gradonačelnik Hrvoje Janči koji je istaknuo važnost školovanja za boljitak svakoga čovjeka te im poželio da svi upišu željenu srednju školu i da nastave biti ponos našega grada.

Učenicom generacije, prema odluci Učiteljskoga vijeća naše škole, proglašena je Ema Domišljanović, učenica 8. d razreda. Učenici generacije prigodni poklon je uručio gradonačelnik Hrvoje Janči. U suradnji s Gradom škola je nagradila i sve ostale odlične učenike, te su uz pohvalnice dobili prigodan poklon.

Na kraju svečanosti, razrednici osmih razreda podijelili su zaslužene svjedodžbe i pohvalnice te uručili nagrade učenicima koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom.

Dragi naši osmaši, želimo vam puno sreće u daljnjem školovanju i životu.

Učenici osmog razreda koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom su:

8. a: Una Dujmović, Sven Golub, Dino Mujić
8. b: Teo Ban, Fran Kucel, Patricia Pleško, Veronika Kuštro, Natan Benaković
8. c: Mia Jurić, Dora Arap, Dorian Kokorović, Nika Kopričanec, Ivan Jerbić, Karol Stanešić
8. d: Niko Brgles, Franjo Bušić, Ante Ćurić, Ema Domišljanović, Mirna Đapa, Marko Horvat, Lana Ovnić, Matija Špoljar, Luka Štefanac, Luka Vedriš
Razredna vijeća osmog razreda predložili su, a Učiteljsko vijeće jednoglasno donijelo odluku da se za učenicu generacije 2021./22.godine proglasi učenica 8.d razreda Ema Domišljanović

Obrazloženje prijedloga:

Ema Domišljanović je u svih osam razreda osnovne škole ostvarila odličan uspjeh. Uzornog je ponašanja. Sudjelovala je u velikom broju školskih aktivnosti i uzorno predstavljala školu na svim razinama. Među značajnijim rezultatima ističemo:

Sudjelovala je na Državnom natjecanju iz hrvatskog jezika. Osvojila je 11. mjesto na Državnom natjecanju u znanju i kreativnosti „Čitanjem do zvijezda“ u kategoriji pismenog ispita te 8. mjesto u kategoriji kreativnog uratka. Osvojila je 10. mjesto na Državnom natjecanju u znanju i kreativnosti „Čitanjem do zvijezda“, u kategoriji kreativnog uratka.

ucenici dj2 ucenici dj3 ucenici dj4 ucenici dj5