Završna konferencija kandidata za župana Mladena Kešera: ‘Kampanja je bila kratka, ali drugačija’

28. svibnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Završna konferencija kandidata za župana Mladena Kešera: ‘Kampanja je bila kratka, ali drugačija’


Završnu tiskovnu konferenciju u kampanji za župana Koprivničko – križevačke županije održao je u petak Mladen Kešer (SDP) sa suradnicima iz stranke. Prisustvovali su Mišel Jakšić, saborski zastupnik i gradonačelnik Koprivnice, te Sandra Sinjeri, kandidatkinja za zamjenicu župana i Tomislav Golubić, šef koprivničkog SDP-a.

– Zahvaljujem se gradonačelniku i saborskom zastupniku koji nas prati u ovoj kampanji te Tomislavu Golubiću koji je odradio veliki dio posla i svim predsjednicima općinskih i gradskih organizacija koji su odradili veliki posao da smo u prvom krugu odradili dobar rezultat i ušli u drugi krug – kazao je uvodno Kešer.

Dodao je kako je kampanja bila kratka, ali drugačija i puno teža nego li sve kampanje koje sam vodio do sada. Istaknuo je kako se cijela kampanja svodila zapravo na digitalnu kampanju te napomenuo pet ‘bitnih stvari s kojima će početi voditi Koprivničko-križevačku županiju’.

sdp završno (7)

– Nastojat ću ostvariti viziju naše županije, sredstva upotrijebiti da poduzetnici imaju puno veću mogućnost zapošljavanja radnika te raditi na indeksu razvijenosti županije ne bismo li dostigli indeks 8, na kojem je Koprivnica i na kojem se puno ljepše živi – poručio je.

Nakon njega okupljenima se obratio T. Golubić koji je naglasio važnost izlaska na izbore u nedjelju kako bi im omogućili promjenu koje su građani željni jer se, kako je rekao, pokazalo u prvom krugu da je želja za promjenom velika.

sdp završno (18)

 

Sandra Sinjeri napomenula je kako je 26.000 ljudi u prvom krugu reklo ‘NE’ Korenu te kako su upravo u tome tijekom kampanje u drugom krugu vidjeli svoju nit vodilju.

– Htjeli smo pokazati ljudima da želimo odraditi posao za koji smo se kandidirali i da imamo volju i energiju to odraditi, a ne sa strane gledati da nam županija stagnira, a Grad Koprivnica da ide naprijed. Dosta nam je gledati da županije oko nas bolje trče sve utakmice od nas – kazala je.

sdp završno (2)

Mišel Jakšić poručio je kako do sada nisu imali ovakvu kampanju u županiji te se zahvalio svim političkih suparnicima na korektnoj kampanji kakva dolikuje ovoj županiji i Podravini i Prigorju.

– Zahvaljujući našim biračima SDP je pobjednička stranka u Koprivničko-križevačkoj županiji i pobjednička lista za Županijsku listu. Osvojili smo više glasova i od HDZ-a, stranke Željka Lackovića i stranke Darka Korena te druge, a uvjerljivo smo pobijedili i sve te stranke u Koprivnici – izjavio je.

 

Facebook Comments