Zahvaljujući Županijskoj upravi za ceste i kolegi ravnatelju Tomo Landeki koji je jedan od najstručnijih osoba s kojima sam ikada imao prilike surađivati, krenuli smo u rekonstrukciju županijske ceste Farkaševac – Praščevac, objavio je na društvenim mrežama načelnik Općine Farkaševac Matija Copak.

“Dionica ceste u duljini od 3,8 km će se s postojećih 3,6 m rekonstruirati na 5,00 m pri čemu ćemo osigurati da se dnevni promet od 2.600 automobila s brze ceste nesmetano kreće od čvora Farkaševac do državne ceste u Kenđelovcu i državne ceste kroz Farkaševac.

cesta2

Trenutni radovi su samo jedan dio projekata u razvoju prometne infrastrukture na području naše općine Farkaševac, jer nam slijedi rekonstrukcija mosta u Žabnici preko puta nogometnog kluba, rekonstrukcija mosta u pravcu Zvonik – Žabnica na kanalu Dunjara i rekonstrukcija mosta na relaciji Zvonik – Praščevac (2. most od Zvonika). U toku godine čeka nas još jako puno rekonstrukcija prometne infrastrukture u više naselja, stoga sve molim na strpljenje jer će svi doći na red i napraviti ćemo sve što nam je trenutno u mogućnostima”, poručio je načelnik Copak.