Zamjenik križevačkog gradonačelnika izrazio nezadovoljstvo stavom predsjednika Mjesnog odbora Gornji Dubovec, fotografijama i izlijetanjem s ceste

22. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Križevci Zamjenik križevačkog gradonačelnika izrazio nezadovoljstvo stavom predsjednika Mjesnog odbora Gornji Dubovec, fotografijama i izlijetanjem s ceste


Nakon što smo objavili razgovor s predsjednikom Mjesnog odbora Gornji Dubovec stjepanom Borošom koji je izrazio nezadovoljstvo s odrađenim radovima na makadamskoj cesti koja spaja Gornji Dubovec s Općinom Preseka.

Iako smo se sami uvjerili u izvršeni posao, posebno iznenađuje reakcija zamjenika križevačkog gradonačelnika Marija Martinčevića koji čak osporava izlijetanje automobila u putni jarak, a svjedočili smo događaju i pomagali u izvlačenju automobila iz putnog jarka.

Automobil prilikom mimoilaženja s teretnim vozilom u Gornjem Dubovcu završio u putnom jarku foto: Prigorski.hr

Reakciju zamjenika križevačkog gradonačelnika Marija Martinčevića prenosimo u cijelosti:

U protekle tri godine na području Mjesnog odbora Gornji Dubovec, napravljen je niz projekata koji su bili na čekanju posljednjih 10 godina pa ćemo istaknuti neke: uređenje i gradnja sanitarnog čvora u Vatrogasnom domu, radovi na crkvi, nasipavanje poljskih puteva koje se do sada nije nikada radilo, a sami čitatelji neka se uvjere u izvedene radove na uređenju spornog puta, bilo osobno na licu mjesta, bilo kroz fotografije koje prikazuju stanje prije kopanja jaraka i malčiranja uz cestu te nasipavanja, ravnanja i uređenja ceste.

„Sporne fotografije koje su objavljenje i sa kojima se manipulira, kao i navedenim izlijetanjem sa ceste, nisu istinite, u što se možete uvjeriti i sami.

U kontaktu s nekim od članovima mjesnog odbora, možemo zaključiti da je ovo isključivo stav predsjednika Mjesnog odbora.“ istaknuo je zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević.

Donosimo i fotografije križevačke Gradske uprave

Facebook Comments