Stankica i Toni na zajedničkom spoju prije finalne ceremonije ruža razgovarali su o tome kako se prirodno razvijala njihova veza, ali i kako Toni vidi njezine suze na predzadnjoj ceremoniji.

“Meni je to bio najmoćniji moment jer mislim da smo skupa izašli još jači”, rekao je Toni. Stankica je rekla da je od njega vidjela da se lijepo osjećati ranjivo kad pored sebe imate partnera koji zna kako da zacijeli sve to.

Stankica svojim dodirima osvojila Tonija, ali nisu sve cure sretne zbog nje: ‘Previše je teatralna uz neke osobe u kući i preuveličava jako puno stvari’

“Ona iz mene izvlači ono najbolje, to nikad nisam osjećao u vezi, to je nešto novo i jako i se sviđa”, zaključio je Toni.

Došao je red i na Karolinin posljednji spoj…

Toni je za nju pripremio crtanje po platnu, a crtež je trebao predstavljati njihov odnos. „Od samih početka se vrlo lako izoliramo u taj naš neki svijet i onda nam ide ležerno, prirodno… Kraj nje mogu probuditi dječaka u sebi, a s druge strane, mogu biti i muškarac. Sve se to nekako isprepleće i super mi je što je cijela opuštena u tome, kao da smo već godinama zajedno“, rekao je Toni.

Razgovarali su o prevari, a Tonija je zanimalo bi li ona ikad oprostila prevaru. Karolina nikad nije bila u pravoj vezi pa ne zna je li je neki dečko prevario, ali drži se one ‘nikad ne reci nikad’ te bi oprostila prevaru jer smatra da se svima može dogoditi. Toniju se to Karolinino razmišljanje nije svidjelo: „Došlo je do potpuno različitih mišljenja jer sam prvi put počeo povezivati ovo sve što se događa s Karolinom. Oni misli da neki ljudi mogu razdvojiti fizički i emotivni dio i da bi oprostila fizičku prevaru. Ja sam tip osobe koji nikako ne može razdvojiti fizički i emotivni dio i upravo mi je zato nemoguće zamisliti da nekome oprostim prevaru.“

Kad je Karolina prešarala zajednički crtež crnom bojom, objasnila mu je da je to zbog njegovog prvog prekršaja. Naime, ona mu je jednom prilikom rekla kako je za nju savršen spoj gledanje filmova, a on je na takav spoj odveo Amru. Iako mu je to i ranije predbacivala, to ju je očito toliko pogodilo da se i na posljednjom spoju prisjetila toga.

“Vrlo si stroga! Oprostila bi prevaru, ali ne i gledanje filma”, rekao joj je Toni.

Tonijeva majka kazala je da sina vidi uz Stankicu, a na kraju showa Toni je i odabrao Stankicu.