Zagreb Beer Fest ove godine održava se od 18. do 21. svibnja u Parku dr. Franje Tuđmana, objavljena su prva glazbena imena koja će stati na koncertnu pozornicu zagrebačkog open-air festivala, a predvode ih PipsChips&Videoclips i Daleka obala.

Prvi val potvrđenih izvođača koji stižu na šesto po redu izdanje Zagreb Beer Festa predvode PipsChips&Videoclips, jedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova u povijesti, i Daleka obala koji su se prošle godine ponovno okupili uz novog frontmena Jakšu Jordesa.

Njima se pridružuju alt rock bend Artan Lili, koji su prošle godine obilježili deset godina djelovanja, domaća trap nada Miach, novi energični rock sastav Djeca!, synth-pop trio pocket palma, rock bend Orvel, pop-punk dvojac Luzeri, kojeg predvode Goca RIP iz Kuku$a i Dipsi iz Buntaija, indie-disko-pop punker Peki Pele te Stereo Deficit (Arctic Monkeys tribute bend).

Stotine tisuće posjetitelja bili su dio dosadašnjih izdanja Zagreb Beer Festa, koji će i ove godine svojim posjetiteljima ponuditi raznovrstan spektar besplatnih koncerata na otvorenom i više od 180 vrsta piva.

Kao i do sada, publika će moći uživati u koncertima rock, pop i hip-hop žanrova, a osvježenje će moći pronaći u bogatoj ponudi industrijskih i craft pivovara te street food zalogajima.